Skip content en ga naar navigatie

UNIEK AAN DE KUST: HET SLEUYTER-INFOCENTRUM

Het Groep Sleuyter-informatiecentrum is een uniek concept: als enige bouwfirma aan de kust, beschikt Groep Sleuyter over een volledig ingericht informatiecentrum en modelappartement. In dit centrum krijgt u, los van elke verkoopsdruk, een uitgebreide rondleiding.
U krijgt een voorstelling van de diverse projecten. De architectuur, ligging en ruimtes worden op een duidelijke, visuele wijze toegelicht. Daarnaast biedt de sfeervolle ruimte heel wat ideeën om uw appartement in te richten.

COMPLEET MODELAPPARTEMENT

In het modelappartement, dat bij het informatiecentrum en de verkoopsburelen hoort, vindt u voorbeelden van de exacte basisafwerking terug. Wij maken er een erezaak van om onze standaardafwerking volledig correct weer te geven. U vindt in het modelappartement dan ook geen materialen terug die niet tot de  basis behoren. Dat hoeft ook niet, want onze basisafwerking is na al die jaren nog altijd de hoogste en exclusiefste van de Belgische kust. In ons modelappartement kan u dit met uw eigen ogen vaststellen.

INFORMATIEF VERKOOPSGESPREK

Ons informatiecentrum is opgevat als een klassevolle omgeving om kennis te maken met de Sleuyterstijl en Sleuyterproducten. U wordt er degelijk en zo compleet mogelijk geïnformeerd. De dialoog met ons verkoopsteam verloopt op een open en aagename wijze, zodat u uiteindelijk de juiste keuze kan treffen over uw appartement aan zee.
Wij maken u ook een volledig overzicht van alle kosten, die bij uw aankoop komen kijken, zodat u een goed zicht krijgt op het volledige kostenplaatje.
Wij beseffen heel goed het belang en de omvang van uw aankoop; daarom willen wij dat al uw vragen beantwoord zijn alvorens u een contract tekent.

Skip navigatie en ga naar content