Skip content en ga naar navigatie

DE VISIE VAN GROEP SLEUYTER

De kernactiviteit van de Groep Sleuyter bestaat in het bouwen en verkopen van vastgoedprojecten aan de Belgische kust, met focus op de omgeving van Oostende. De filosofie van de groep is altijd al geweest om een zo sterk mogelijke verticale integratie na te streven. Van de aankoop van bouwgronden tot de afwerking en verkoop van de projecten; alles gebeurt zo veel mogelijk in eigen beheer en door eigen personeel.
Op die manier verzekert Groep Sleuyter de klant een constant, hoog kwaliteitsniveau op alle vlakken. Bovendien verloopt zo het contact tussen onze firma en de klanten vlot, direct en zeer persoonlijk. Dit zijn meteen ook de kernwaarden van onze firma.

INTEGRITEIT

Groep Sleuyter is een familiebedrijf met de naam van de werkende eigenaars. De kans is dan ook zeer groot dat u  iemand van de Sleuyterfamilie  ontmoet in uw contacten met de firma. Dit is een zekerheid voor de koper: u weet aan wie u koopt. Vandaar dat Groep Sleuyter integriteit en correctheid hoog in het vaandel draagt. Dit betekent: heldere verkoopsovereenkomsten, vaste prijzen, 100% bankwaarborg, toepassing van de wet Breyne, duidelijke kostenramingen, bindende bestekken en correcte plannen. Een "gegeven woord" is nog steeds een bindend  woord bij Groep Sleuyter. 

KWALITEIT

Een appartement aan de kust begint dikwijls als een hoopvolle droom, tot u ook daadwerkelijk aan de zoektocht begint. De ontnuchtering is vaak groot: piepkleine ruimtes en een afwerking van abominabele kwaliteit, blijken doorgaans de kenmerken te zijn van de meeste appartementen aan zee. En dat is nu precies waarin Groep Sleuyter zich onderscheidt: tegen de trend in, bouwen wij al jaren ruime appartementen met een uitgebreide keuze aan topafwerking. Onze A tot Z-aanpak resulteert in maximale klantentevredenheid en de mooiste nieuwbouwinterieurs aan de kust.

Skip navigatie en ga naar content