Skip content en ga naar navigatie

GROEP SLEUYTER SLUIT NIEUWE SAMENWERKING AF

Groep Sleuyter is fier om de nieuwe samenwerking aan te kondigen met een reeks internationale topleveranciers in de wereld van bouw en interieurinrichting. Zo werden onlangs exclusieve contracten afgesloten met o.a. SNAIDERO (designkeukens, keukeninrichting), MISURA EMME (inbouwkasten, meubels), PORCELANOSA (tegels,  sanitair, badkamerinrichting) en PARADOR (laminaatvloeren, parket).  Deze samenwerkingsverbanden zullen Groep Sleuyter in staat stellen om in de nabije toekomst nog completere standaarduitrustingen en meer keuzemogelijkheden aan te bieden aan haar klanten. Bovendien zullen de exclusievere producten van deze firma's via Group Sleuyter Interior te koop aangeboden en tentoongesteld worden in een gloednieuw showroomappartement.

De PORCELANOSA Grupo heeft meer dan 35 jaar ervaring en is actief op de markt in welhaast 100 landen over de hele wereld, dankzij een handelsmodel dat zijn gelijke niet kent, en waarop een sterke bedrijfsstrategie is gebaseerd. Op dit moment is het een van de meest prestigieuze Spaanse bedrijven ter wereld.

Oorspronkelijk was Porcelanosa een tegelfabriek, maar  tegenwoordig bieden de acht bedrijven van de holding een uitgebreid assortiment producten variërend van een volledige uitrusting voor keukens en badkamers tot geavanceerde bouwoplossingen voor de hedendaagse architectuur. Porcelanosa is toonaangevend op het gebied van badkamer- en tegeldesign en productie. Hun aanbod is schier onuitputtelijk en werkelijk alle stijlen komen aan bod.

Parador is de grootste Duitse fabrikant van laminaat- en parketvloeren en behoort tot de absolute top in Europa qua kwaliteit. Deze firma heeft een uitgebreid gamma van parketvloeren (waarvan er 5 types tot onze basisuitrusting zullen behoren) en laminaatvloeren (hiervan zullen er 8 dessins in onze standaard terug te vinden zijn).

Met Misura Emme haalt Groep Sleuyter een Italiaanse designtopper in huis. Deze firma produceert al sinds 1939 meubilair en legde zich in de jaren 60 van de vorige eeuw toe op design van de hand van getalenteerde Italiaanse ontwerpers. De gepatenteerde inbouwkastsystemen zijn niet alleen bijzonder praktisch, maar ook een absolute lust voor het oog. Misura Emme is een referentie op het gebied van kastenbouw en meubilair en een mooie aanvulling van ons dienstenpakket dat we via Group Sleuyter Interior kunnen aanbieden. Onze eigen ontwerpers en plaatsingsdienst maken het voor onze klanten extra gemakkelijk om een droominterieur samen te stellen.

Naast Misura Emme komt Snaidero als tweede Italiaanse firma ons aanbod uitbreiden. Snaidero wordt de nieuwe keukenpartner van Groep Sleuyter. Deze firma heeft over de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd in de zuiderse landen. Ook in Noord- en Zuid-Amerika is Snaidero sterk ingeburgerd en een naam die respect en bewondering afdwingt qua design en kwaliteit. Via de samenwerking met Snaidero zal Groep Sleuyter nu ook voor het eerst hoogglanskeukens in de standaarduitrusting kunnen aanbieden. Een absoluut unicum onder de projectontwikkelaars in Vlaanderen.

Ga terug
Skip navigatie en ga naar content