Skip content en ga naar navigatie

Een statement van moderne architectuur

Residentie Longchamps bestaat uit 3 gebouwen die in 2 verschillende fases gebouwd worden. Het linker gedeelte van Longchamps wordt eerst gerealiseerd. Bouwfase I omvat Longchamps I en het linker gedeelte van Longchamps II. Met Longchamps bereikt de vernieuwing en de facelift van de Alfons Pieterslaan een nieuw hoogtepunt. Na een hele reeks kleinere gebouwen is dit het eerste vernieuwingsproject met een dergelijke omvang.
Aan een verbazingwekkend snel tempo transformeert deze historische laan zichzelf en vindt de Alfons Pieterslaan de grandeur van weleer terug. Longchamps is zonder meer een trendsetter voor de omgeving en voor Oostende. Naast het aspect uitstraling is er ook de investeringswaarde: een dergelijk topproject op een toplocatie biedt u gegarandeerd zekerheid naar de toekomst toe. Uw belegging staat hier op de juiste plaats!   

Een zeldzaamheid in volle stad: alle appartementen van Longchamps beschikken over minstens één groot terras.

Longchamps biedt u nog heel wat extra comfort dankzij het ruime ondergrondse garagecomplex. Met de hypermoderne autolift komt u op vlotte wijze in en uit het complex. Verspreid over 2 verdiepingen vindt u hier diverse types van garageboxen.

Eveneens beschikbaar in dit complex: een beperkt aantal individuele bergingen.

Daarnaast zijn er ook gemeenschappelijke fietsenbergingen en vuilnislokalen voorzien. De toegangspoort bevindt zich in de zijgevel aan kant van de Romestraat.

Skip navigatie en ga naar content

Vul het onderstaande formulier in om u in te schrijven op de nieuwsbrief.